072 512 32 54">
FacebookTwitterLinkedin

Untitled Document

Sinds 1 maart 2016 zijn wij gevestigd op een prachtige nieuwe locatie:
Gedempte Nieuwesloot 165 | 1811 KS Alkmaar

 
Door de verhuizing hebben wij voor onze zakelijke afdeling meer mogelijkheden zodat we onze zakelijke klanten nog beter kunnen bedienen.

Onze mooie en ruime Copyshop midden in het centrum van Alkmaar bestaat sinds 1985. Dit nieuwe Copycentre filiaal beschikt over de meest geavanceerde apparatuur en gekwalificeerde medewerkers. In de loop van de jaren hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd en voorzien Alkmaar en omstreken van de vraag naar een gedegen en betrouwbare grafische partner. 

Particulieren, stichtingen en verenigingen, MKB als zakelijke klanten weten ons te vinden. Je kunt hier terecht voor al uw grafische benodigdheden en afwerking. Ook maken wij allerlei soorten textieldruk, posters, canvasdoeken, funprint kado artikelen en beschikt Copycentre Alkmaar Centrum over een zeer grote papiercollectie met papier in allerlei soorten en maten. 

Het is zelfs mogelijk om hier teksten of afbeeldingen te laten maken voor kinderkamers, auto belettering, muurstickers, etc. Tevens zijn wij je adres voor geboortekaarten, uitnodigingen en rouwdrukwerk. Online bestellen is ook mogelijk en gemakkelijk bij Copycentre.nl doormiddel van onze klantvriendelijke en zeer gebruiksvriendelijke website.

VRAAG STELLEN  |  OFFERTE  |  BEL ME TERUG

Alkmaar

Gedempte Nieuwesloot 165
1811 KS Alkmaar
T : 072 - 5123 254
E : alkmaar@printerette.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Kaart / Route 

PARKEREN EN BEREIKBAARHEID

 

Laden en Lossen

Je mag bij ons voor de deur laden en lossen. Wat wordt verstaan onder laden en lossen? "het onmiddellijk nadat het voertuig tot stilstand is gebracht bij voortduring inladen of uitladen van goederen van enige omvang of enig gewicht (b.v. 1 doos), gedurende de tijd die daarvoor nodig is". Het gaat dus om goederen met een grotere omvang. Deze goederen dienen onmiddellijk in- of uitgeladen te worden.

Een product afrekenen valt voor Parkeer Service niet onder laden en lossen. Neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitrijkaart parkeergarages

Vraag aan de balie naar de mogelijheid van een Uitrijkaart voor de parkeergarages.

Tip: Lang Parkeren

Gaat u gezellig een dagje naar Alkmaar en wilt u dichtbij het winkelgebied parkeren tegen een gunstig tarief? Goedkoop parkeren in Alkmaar

ROUTEBESCHRIJVING

ONZE OVERIGE VESTIGINGEN