FacebookTwitterLinkedin

Zakelijk bij Copycentre

Copycentre levert aan zowel consumenten als bedrijven. Onder andere Univé, Reaal,Specsavers, en BAM bevinden zich in de zakelijke klantenkring van Copycentre.

Net zoals andere bedrijven waarvoor Copycentre werkt, stellen deze bedrijven hoge eisen aan de kwaliteit van de door Copycentre geleverde producten.

Wij leveren maatwerk voor al uw kopieer-, print- en drukwerk. Ook hebben wij de expertise in huis om te kunnen volstaan op het gebied van textielbedrukking, relatiegeschenken en grootformaat, zoals bouwtekeningen, spandoeken, canvasdoeken, behang, foamborden, trespaborden, etc.

Waarom Copycentre?

Wij beschikken over meerdere filialen met goed opgeleide werknemers die u graag en vakkundig van dienst zijn. Copycentre heeft de beschikking over de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur die uw werk snel en vakkundig verwerkt.

Copycentre hanteert aantrekkelijke voorwaarden en prijzen voor zakelijke klanten. Als zakelijke relatie van Copycentre bieden wij u onder andere:

  • Aantrekkelijke scherpe vaste prijsafspraken
  • Afrekening 1x per maand per factuur
  • Gratis haal- en brengservice
  • Directe afhandeling van uw spoedeisende opdrachten

Kortom, Copycentre is uw ideale partner als het gaat om kopiëren, printen, drukwerk en onze andere diensten en produkten.

Vraagt u eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden en onze scherpe prijzen via ons offerte formulier.

Wilt u liever dat wij naar u toekomen en toelichten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden tegen scherpe prijzen? Geen probleem, onze adviseur maakt graag een afspraak met u.